X

iPhone 6 este lansat cu Moș Crăciun în Coreea de Sud în timp ce sute de fani il așteptau în ploaie

  În cursul zilei de vineri compania Apple a lansat iPhone 6 în Coreea de Sud și desigur că terminalul a fost așteptat de cozi lungi în fața magazinelor partenerilor săi locali, aceștia îndurând ploaia pentru a cumpăra noul produs. Printre ei se afla și un Moș Crăciun angajat de către un partener local, acesta având rolul de a administra coada din fața respectivului magain pentru a se asigur că toată lumea așteptă liniștită să cumpere un terminal.

In this photo by Ahn Young-joon, a phone store worker dressed as Santa Claus keeps customers in line as they wait to buy Apple’s iPhone 6, in Seoul, South Korea.

  În Coreea de Sus iPhone 6

și iPhone 6 Plus au generat vânzări de peste 4 ori mai mari decât Samsung Galaxy Note 4, cel mai recent smartphone high-end al companiei Samsung, iar asta spune multe despre preferințele utilizatorilor locali vis-a-vis de o companie din țară. iPhone 6 și iPhone 6 Plus au fost lansate în aproape 30 de țări în cursul zilei de vineri, terminalele fiind greu de găsit în magazine din cauza cererii foarte mari înregistrate în China.

This post was last modified on nov. 2, 2014, 9:20 AM 09:20

Disqus Comments Loading...