X

Fleksy este folosita pentru a stabili un nou record mondial pentru tastare rapida folosind un smartphone (Video)

  In luna mai a acestui an tastatura terta Fleksy, disponibila si pentru iPhone sau iPad, a fost utilizata pe un terminal Samsung Galaxy S4 pentru a stabili un record mondial in ceea ce priveste tastarea de mesaje folosind telefoane mobile. Doar 18.19 secunde au fost necesare pentru a scrie un mesaj text cu ajutorul acestei tastaturi terte, iar in cursul acestei luni acel record mondial a fost detronat de catre persoana care l-a stabilit initial. Folosind un iPhone 6 Plus si tastatura Fleksy, mesajul initial a fost scris in doar 17 secunde, cu 1.19 secunde mai repede decat in trecut.

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

  Fleksy este una dintre cele mai apreciate tastaturi terte pentru terminale mobile, atat in ceea ce priveste platforma iOS cat si in ceea ce priveste platforma Android, iar diferenta dintre recorduri este infima. Practic putem pune aceasta imbunatatire a timpului pe dexteritatea utilizatorilor si o imbunatatire a vitezei de scriere, dar acest lucru conteaza mai putin pentru cei care folosesc tastatura. Fleksy este disponibila la pret minim in App Store si desigur ca suporta limba romana pentru scriere, deci o puteti utiliza fara probleme cu terminalele voastre.

Disqus Comments Loading...