X

My Account Telekom – acceseaza contul tau Telekom pentru reincarcare electronica, infoCost, plata facturilor si nu numai

  My Account Telekom este aplicatia lansata de catre Telekom Romania in App Store pentru a permite adminsitrarea numerelor de telefon, plata facturilor, reincarcarea electronica, aflarea locatiilor proprii si multe altele, totul direct de pe iPhone. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, utilizarea aplicatiei presupune inregistrarea unui cont pe website-ul Telekom Romania si logarea in el, apoi folosind meniurile disponibile in aplicatie veti putea face tot ceea ce v-am prezentat mai sus, dar veti putea vizualiza in acelasi timp si informatii din infoCost.

Cu noua aplicatie mobila de My Account Telekom poti accesa informatii despre facturi cu posiblitatea achitarii acestora, abonamentele curente, infoCost, reincarcare electronica prin plata cu cardul sau voucher precum si folosirea abonamentului propriu, locatii ale magazinelor Telekom si partenere precum si notificari cu privire la emiterea unei noi facturi, oferte si promotii speciale.

  My Account Telekom este conceputa pentru a functiona doar pe iPhone si iPod Touch, insa o veti putea rula fara probleme si in 2x mode pe tabletele iPad, astfel ca puteti administra rapid contul vostru de pe orice iDevice. Separat de functiile mentionate mai sus, aplicatia va poate trimite notificari cu privire la emiterea unei facturi noi, promotii si oferte speciale, astfel ca veti putea afla rapid despre orice promotie interesanta. Aplicatia My Account Telekom este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
My Account Telekom

Gratuit

DESCARCA





Developer: Telekom Romania M…
Categoria: Utilities


Descriere: Cu noua aplicatie mobila de My Account Telekom poti accesa informatii despre facturi cu posiblitatea achitarii acestora, abonamentele curente, infoCost, reincarcare electronica prin plata cu cardul sau vou…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.4 Mb


This post was last modified on nov. 22, 2014, 9:57 AM 09:57

Disqus Comments Loading...