X

A inceput sezonul reducerilor pentru iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2

  Black Friday 2014 a fost punctul de pornire al unui senzon de reduceri care va avea o durata de desfasurare de o luna de zile, pana la Craciun, si care va va permite sa cumparat iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2 si multe produse Apple la pret redus. Ma axez totusi pe cele trei noi produse ale companiei americane, ele fiind disponibile la pret redus in cadrul celor trei zile de Black Friday la cateva magazine online din Romania. Reducerile nu au fost substantiale, in special in cazul iPad Air 2, dar ele exista si vor fi tot mai mari pe masura ce ne apropiem de Craciun.

Reduceri iPhone 6, iPhone 6 Plus si iPad Air 2

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost disponibile la reducere cu pana la 600 LEI fata de pretul de baza si s-au apropiat, in anumite cazuri de preturile din Apple Store-urile europene, si de cele ale Orange Romania. In cazul iPad Air 2 lucrurile au fost diferite, tabletele celor de la Apple avand, in general, reduceri de doar cativa zeci de lei care nu le-au apropiat in vreun fel de preturile europene, dar exista loc de imbunatatiri. Dupa cum probabil va asteptati deja, magazinele online mari din Romania se pregatesc pentru noi reduceri in perioada urmatoare, probabil la sfarsitul acestei saptamani, dar si in luna decembrie.

  Black Friday trebuia in mod normal derulat pe data de 28 noiembrie, dar avand in vedere ca vorbim despre un weekend prelungit saptamana aceasta, niciun magazin online nu a dorit sa isi riste incasarile record, romanii avand alte planuri pentru cele 3 zile de “vacanta”. In aceasta idee, e putin probabil sa vedem un Cyber Monday organizat pe 1 decembrie la vreun mare magazin online, dar ma astept ca dupa Ziua Nationala a Romaniei sa vedem reduceri mult mai mari la o gama mult mai larga de produse Apple.

  In momentul de fata gasiti o multitudine de tablete iPad la reducere in aceasta pagina.

This post was last modified on nov. 24, 2014, 9:04 PM 21:04

Disqus Comments Loading...