X

Digi Mobil “sparge” piata cu nelimitatul limitat disponibil gratuit timp de 6 luni

  Digi Mobil este unul dintre marii operatori de telefonie mobila din Romania si in cursul acestei zile si-a anuntat oferta de Black Friday pentru abonamentul Optim Nelimitat care este oferit gratuit timp de 6 luni de zile pentru clientii care isi porteaza numarul de telefon in reteaua sa. Intrecandu-si competitorii, cei de la Digi Mobil au reusit din nou sa faca o oferta extrem de buna pentru clientii dornici sa isi paraseasca actualii operatori de telefonie mobila pentru a beneficia de abonamentul OPTIM NELIMITAT care le permite sa vorbeasca fara limite aproape oriunde in lume, iar acest lucru trebuie laudat.

Digi Mobil Optim Nelimitat gratuit pentru 6 luni de zile

  Promotia celor de la Digi Mobil este grozava daca o privim strict din punctul de vedere al beneficiilor listate pentru clientii care incheie abonamentele, dar la o analiza ceva mai amanuntita aflam ca nelimitatul nu e chiar atat de nelimitat in Romania, ba din contra. V-am spus in acest articol

si acest articol ca Digi Mobil suspenda abonamentele de pe care se inregistreaza mii de minute internationale vorbite, iar zilele acestea am vazut o multitudine de marturii noi care sustin acest lucru, unele dintre ele fiind exprimate inclusiv in paginile de comentarii ale iDevice.ro.

  Practic Digi Mobil este acuzat de catre clienti, care ofera ca si dovada SMS-uri primite de la operator, ca suspenda abonamentele de telefonie mobila si le “recomanda” acestora sa se limiteze in a plasa apeluri telefonice, dar deocamdata scandalul nu a explodat. Chiar si in conditiile in care nelimitatul de la Digi Mobil este de fapt limitat si clientii sunt hartuiti prin mesaje sau suspendari sa vorbeasca mai putin, oferta este totusi mult mai buna decat oriunde undeva.

  Niciun operator de telefonie mobila din Romania nu ofera posibilitatea de a vorbi 3000 de minute internationale la pretul maxim de 10 euro, sau de 4 in cazurile anumitor clienti Digi, asa ca nelimitat sau nu, Digi Mobil are totusi cea mai buna oferta pentru clientii care vorbesc foarte mult la telefon.

This post was last modified on nov. 26, 2014, 6:50 PM 18:50

Disqus Comments Loading...