X

Huse Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus – de unde le cumpar ?

Huse Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6 plus au fost disponibile din septembrie la magazinele celor din Cupertino, dar nu si in Romania in momentul lansarii oficiale ale celor doua produse, insa lucrurile s-au schimbat.

De aproximativ o saptamana de zile, atat operatorii de telefonie mobila din tara cat si magazinele online au disponibile in aceasta pagina produsele companiei americane pentru achizitie in toata multitudinea de culori in care au fost concepute. Huse Apple din silicon si piele sunt pregatite pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, diferenta dintre ele fiind de 10€, sau aproximativ 44 lei, intre ele, ambele fiind de calitate foarte buna, ambele capabile sa va protejeze terminalele atat cat o pot face asemenea accesorii.

De unde cumpar huse Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus ?

Huse Apple pentru iPhone 6 veti gasi la preturi ce incep de la 141 lei, in timp ce versiunea pentru iPhone 6 Plus are un pret pret de inceput de 179 de lei, ele fiind usor diferite in functie de magazinul ales. In momentul de fata veti gasi in aceasta pagina multiple modele si versiuni in stoc disponibile pentru achizitie, fiecare model in parte potentand aspectul terminalului vostru prin combinatia de culori facuta in baza imaginatiei designerilor Apple din Cupertino.

Daca sunteti o persoana neindemanatica, va recomand sa va protejati terminalul cu o husa de acest gen sau cu o folie, altfel riscati sa patiti ceea ce v-am povestit eu in acest articol cu doar o luna de zile in urma.

This post was last modified on nov. 30, 2014, 6:19 PM 18:19

Disqus Comments Loading...