X

WAFixCrash rezolva o problema importanta a WhatsApp Messenger

WAFixCrash este un nou tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de terminale iPhone, el fiind conceput in ideea de a ne permite sa rezolvam o problema importanta si deranjanta a aplicatiei.

Se pare ca anumiti utilizatori ai WhatsApp Messenger intampina probleme cu inchiderea subita a aplicatiei in momentul in care incearca sa repuna un backup cu toate conversatiile salvate in iCloud direct din aplicatie. WAFixCrash este lansat pentru a rezolva aceasta problema extrem de deranjanta, el permitandu-i aplicatiei sa restaureze toate conversatiile fara probleme, ele putand fi mai apoi accesate direct din interfata de chat a WhatsApp Messenger.

This a simple tweak from my own tweaks challenge, which fix the crash that some users faced after trying to restore there chats history. don’t install if you don’t have any issue, ( this only for who’s facing crash after restoring there chats history ).

Instalarea WAFixCrash nu este recomandata in cazul in care nu aveti probleme in a repune un backup al aplciatiei WhatsApp Messenger, deci nu creati singuri probleme acolo unde nu exista vreuna. WAFixCrash este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in repo-ul BigBoss al Cydia.

This post was last modified on dec. 4, 2014, 5:30 PM 17:30

Disqus Comments Loading...