X

Descarca iOS 8.1.2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8.1.2 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch ca o surpriza neasteptata din partea companiei Apple, nicio persoana apropiata companiei neanuntand in prealabil posibila publicare a sa pentru utilizatori. Oficial compania Apple a anuntat ca iOS 8.1.2 este disponbiil pentru noi in ideea de a rezolva o problema care stergea automat tonurile de apel, ringtone, ale utilizatorilor in momentul instalarii iOS 8.1.1, alte mici probleme fiind deasemenea reparate.

  Neoficial iOS 8.1.2 ar fi blocat inclusiv iOS 8.1.1 jailbreak TaiG lansat cu putin peste doua saptamani de zile in urma de catre o echipa de hackeri chinezi, insa deocamdata nimeni nu a putut confirma sau infirma aceasta informatie. Pana asteptam sa vedem daca vom putea face iOS 8.1.2 jailbreak cu ajutorul TaiG, eu va recomand sa evitati sa instalati noua versiune a sistemului de operare deoarece s-ar putea sa ramaneti rapid in imposibilitatea de a reveni la iOS 8.1.1

Descarca iOS 8.1.2

  Daca totusi sunteti interesati sa faceti update la aceasta versiune a iOS, atunci puteti descarca iOS 8.1.2 in terminalele sau calculatoarele voastre, actualizarea putand fi facuta prin sistemul OTA Update, sau direct prin iTunes. Avand in vedere ca Apple a implementat de mai bine de un an de zile un sistem de asteptare cu tichete pentru a descarca noile versiuni ale iOS, atunci ar putea exista nevoia de a descarca iOS 8.1.2 pentru a face instalarea mai repede, iar link-urile de mai jos va vor ajuta.

  Puteti Descarca iOS 8.1.2 urmand oricare dintre link-uri :

Disqus Comments Loading...