X

iPhone 6 – iata ce poze grozave poti inregistra (Video)

  iPhone 6 a fost laudat de catre o gama extrem de variata de fotografi profesionisti pentru capacitatea sa de a inregistra poze senzationale folosind camera integrata, iar acum avem o noua dovada a acestui lucru. Fotograful profesionist Kevin Russ, specializat pe calatorii in zone splendide de pe glob, a folosit un terminal iPhone 6 al companiei Apple pentru a realiza o serie de poze in cea mai recenta calatorie facuta de catre el prin lumea intreaga, iar in acest articol puteti vedea doar o parte din ceea ce a inregistrat.

  Russ este urmarit de catre o echipa de camere care ii inregistreaza toate miscarile si desigur ca putea sa faca poze cu oricare dintre aparatele sale foto, insa probabil a fost platit de catre Apple pentru a pune in evidenta camera iPhone 6. Chiar daca a fost platit sau nu, calitatea experienta sa in a inregistra poze l-a ajutat sa faca o serie de cadre grozave folosind camera terminalului iPhone 6 si cu siguranta nu va fi ultimul fotograf profesionist care va fi platit de catre Apple pentru o asemenea reclama.

  In clipul video de mai sus il si puteti vedea pe fotograf in actiune in timpul calatoriei sale ce a stat la baza inregistrarii acestor poze, iar detalii suplimentare despre tot ceea ce a realizat el gasiti pe blogul sau personal.

Disqus Comments Loading...