X

Mail Labeler permite sortarea email-urilor intr-un mod nou in iOS 8

  Mail Labeler este un tweak disponibil din cursul acestei nopti in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch care folosesc aplicatia Mail a iOS 8, el permitandu-ne sa cream diverse reguli pentru sortarea email-urilor in aplicatia Mail. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul are implementat un sistem inteligent care in baza email-urilor selectate de catre noi afiseaza mesajele cu diverse culori, in functie de importanta acordata persoane care il trimite.

Compatibile with iOS 7 and 8. Highlight emails based on which account they belong to in the Stock iOS Mail app. If you would like to try this before purchasing, there is a free version, Mail Labeler Lite, that has all the same features except that it can only highlight one email account.

  Mail Labeler are disponibil un meniu de optiuni care ne permite sa stabilim regulile care trebuie respectate de catre aplicatia Mail a iPhone, iPad si iPod Touch in acest proces, astfel ca puteti configura totul dupa bunul plac. Mail Labeler este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia, dar are si o versiune gratuita numita Mail Labeler Lite.

This post was last modified on dec. 13, 2014, 9:40 AM 09:40

Disqus Comments Loading...