X

Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store Romania

  In cursul zilei de joi noapte compania Apple si-a actualizat toate promotiile pentru aplicatiile promovate sau oferite gratuit in App Store, astfel ca avem un nou titlu prezentat ca fiind cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone si iPad. Workflow este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru promovare in cadrul sectiunii sale, ea fiind conceputa in ideea de a ne permite sa indeplinim o multitudine de task-uri care in mod normal nu ar fi posibile pe o tableta iPad sau un iPhone.

Workflow is your personal automation tool, enabling you to drag and drop any combination of actions to create powerful workflows. Workflow includes over 100 actions, including those for Contacts, Calendar, Maps, Music, Photos, Camera, Reminders, Safari, AirDrop, Twitter, Facebook, Dropbox, Evernote, and iCloud Documents, to name a few. Your workflow creations can be launched from inside the Workflow app or from other apps using Workflow’s Action Extension. You can even export a workflow as a standalone app on your home screen

  Workflow este o aplicatie care permite crearea de actiuni personalizate care pot fi indeplinite automat in iDevice-urile noastre, iar aici vorbim despre crearea de imagini animate GIF, adaugarea de iconite in ecranul principal, crearea de PDF-uri, obtinerea de directii catre o anumite locatie, partajarea automata pe Twitter a melodiei ascultate, descarcarea tuturor imaginilor unei pagini web, trimiterea unui iMessage cu un screenshot facut pe propriul terminal si multe, multe altele.

For example, you can use Workflow to:

 

  • Make animated GIFs
  • Add a home screen icon that calls a loved one 
  • Make PDFs from Safari or any app with a share sheet
  • Get directions to the nearest coffee shop in one tap
  • Tweet the song you’re listening to
  • Get all of the images on a web page
  • Send a message including the last screenshot you took
  • And so much more…

  Workflow este o aplicatie grozava care poate fi DESCARCATA in momentul de fata cu 40% reducere fata de pretul normal, asa ca ar fi bine sa profitati de ocazie daca ea vi se pare a fi utila.

Pretul initial:
Numele:
Workflow: Powerful Automation Made Simple

2.99

DESCARCA





Developer: DeskConnect LLC
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: ** LAUNCH SPECIAL – 40% OFF FOR A LIMITED TIME **

Workflow is your personal automation tool, enabling you to drag and drop any combination of actions to create powerful workflows.

Workflow includes over …


Dimensiunea aplicatiei este: 17.0 Mb


This post was last modified on dec. 14, 2014, 10:07 AM 10:07

Disqus Comments Loading...