X

Barbatii care fac multe selfie-uri indica semne de psihopatie

  Daca esti barbat si iti plate sa-ti faci multe selfie-uri, atunci s-ar putea sa ai o problema foarte mare, sau cel putin asta ne spun cercetatorii universitatii din Ohio dupa efectuarea unei cercetari stiintifice. Conform acestor cercetatori, barbatii care fac multe selfie-uri ar putea fi psihopati, sau in cel mai bun caz arata doar unele dintre semnele psihopatiei.

  Conform studiului, barbatii care fac multe selfie-uri si le editeaza arata semne de narcisism, dar cei care incarca acele selfie-uri in cantitati mari pe retelele de socializare fara a le edita afiseaza unele simptome ale psihopatiei. In ciuda faptului ca la o prima vedere informatiile sunt alarmante, cercetatorii sustin ca acesti barbati nu sunt psihopati, simptomele fiind ni “valorile” normale acceptate de psihologi.

This lack of filtering and impulsivity in SNS [social networking sites] postingmay benefit some psychopathic men, however. One study found that male users who had SNS posts that alluded to excessive drinking and promiscuous behavior were perceived as more attractive than male users with posts identifying them as ”the life of the party” (Walther, Van Der Heide, Kim, Westerman, & Tong, 2008). Thus, when psychopathic men appear reckless or impulsive on SNSs, it may actually help attract mates.

  Ca sa fiu sincer, e ciudat ca un grup de cercetatori sa catalogheze cu psihopatie barbatii care inregistreaza multe selfie-uri, iar apoi sa spuna ca acest lucru este normal in conditiile date. Adevarul este ca persoanele care inregistreaza multe selfie-uri sunt in mare masura narcisiste, dar de aici si pana la semnele psihopatiei este o cale extrem de lunga, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aveti grija cu cine va asociati.

Disqus Comments Loading...