X

Cache Cleaner elibereaza spatiu in iPhone si iPad stergand fisiere inutile

  Cache Cleaner este un nou tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone si iPad, el permitand eliberarea de spatiu ocupat inutil in terminalele ce ruleaza iOS 8. In imaginea de mai sus puteti vedea modul in care functioneaza tweak-ul, el implementand in fiecare aplicatie din iOS un buton care permite stergerea cache-ului ei, eliberand spatiu in acelasi timp.

  Daca acum Cache Cleaner vi se pare un tweak inutil, ei bine cu ajutorul sau puteti recupera sute de MB sau chiar GB de spatiu ocupati de fisiere de care nua veti nevoie in terminale. In aceasta idee, veti putea inregistra mai multe poze sau filme care pot fi pastrate in terminale, veti putea instala mai multe aplicatii in dispozitivele voastre, iar lista poate continua.

  Aplicatii precum Instagram, Facebook, Instagram, Twitter, etc, pot ocupa foarte mult spatiu in terminale din cauza bazelor de date de cache, fisierele de acolo nefiind chiar atat de utile. Folosind Cache Cleaner veti putea sterge aceste fisiere impreuna cu multe altele, functionalitatea sa aplicandu-se la orice fel de aplicatii care sunt instalate in dispozitivele noastre.

  Cache Cleaner este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul  : http://rpetri.ch/repo/ al Cydia.

Disqus Comments Loading...