X

EasySpring2 (iOS 8) eaduce o serie noua de functii pentru iPhone si iPad

  EasySpring2 (iOS 8) este un nou tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone si iPad, el aducand o serie de functii utile pentru controlarea modului de functionare al terminalelor. In imaginea de mai sus puteti vedea interfata aplicatiei dupa instalare in terminalele noastre, ea oferind o multitudine de optiuni pe care in mod normal iOS-ul nu le afiseaza vreodata pentru noi.

  In aceasta idee EasySpring2 (iOS 8) ne permite sa repornim, sa inchidem, sa facem un respring sau sa introducem un terminal in Safe Mode, totul prin simpla apasare a unui buton. Separat de acestea, tweak-ul ofera optiunea de a sterge din terminalele noastre cache-ul din interfata de utilizator, eliberand putin spatiu ocupat de fisiere de care in mod normal nu avem nevoie.

Supports all devices running iOS 8+. EasySpring2 – Changing the way you respring. EasySpring2 is a long awaited update to the original EasySpring. This version finally adds arm64 support so people running new devices can finally run this amazing tweak. This update also adds a whole new design, with new toggles and features.

Added toggles:

  • Shutdown
  • Reboot

New functionality:

  • Show/hide App Icon (Respring required)
  • Set the view as the power down screen (Respring required)
  • Toggle the view with an activator gesture

  EasySpring2 (iOS 8) este disponibil pentru descarcare gratuita in repo-ul BigBoss al Cydia.

This post was last modified on ian. 12, 2015, 9:38 PM 21:38

Disqus Comments Loading...