X

iPad Pro ar putea avea un stylus Apple

  Lansarea primului model al iPhone ne-a adus pe scena unei conferinte Apple un Steve Jobs care lua in ras stylus-urile oferite pentru smartphone-urile anului 2007, iar in 2015 compania Apple ar putea lansa unul pentru iPad. Mai exact, cei de la Apple ar putea oferi un stylus pentru tabletele iPad Pro vandute in lumea intreaga, sau cel putin asta ne spune un analist cu informatii valide in trecut.

  Stylus-ul conceput de catre compania Apple ar urma sa fie oferit optional pentru utilizatorii interesati de tableta iPad Pro cu ecran de 12 inch, el urmand a potenta functionalitatea ei. Stylus-ul va necesita o incarcare printr-un port Lightning si deocamdata nu se stie ce anume va oferi el utilizatorilor separat de controlarea tabletei fara a atinge ecranul cu degetele.

Given that it’s more precise than a person’s fingers, a stylus can be more convenient to use than the combination of keyboard and mouse in some cases. Therefore, we believe Apple’s stylus will improve the user experience of 12.9-inch iPad. We don’t think all users will need a stylus initially. Coupled with its unfavorable cost structure, high selling prices may turn consumers off if the 12.9-inch iPad is always bundled with it.

  Nimeni nu stie care va fi costul stylus-ului, dar se stie ca el nu va fi oferit gratuit de catre compania Apple si ca el ar putea fi prezentat ca un accesoriu dedicat profesionsitilor. Mai mult decat atat, stylus-ul ar putea fi compatibil si cu vechile modele ale iPad, sau ar putea fi lansat intr-o versiune compatibila cu ele, daca va avea succes.

  Acestea fiind spuse, compania Apple pregateste un accesoriu nou pentru tabletele sale care va permite controlarea lor in aproape orice conditii cu o acuratete mult mai mare. Cei care folosesc aplicatii de editare foto sau de desen vor gasi un asemenea accesoriu foarte util, dar ramane de vazut ce parere vor avea utilizatorii de rand.

Disqus Comments Loading...