X

PowerLite monteaza un bec de 40W pe iPhone pentru inregistrarea de poze

  PowerLite este un accesoriu pentru terminale iPhone care isi cauta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului Kickstarter, el promitand sa ne ofere suficienta lumina pentru a inregistra poze in camere intunecate si nu numai. In animatia de mai sus puteti vedea accesoriul in functiune, el avand LED-uri capabile sa lumineze la fel de puternic precum un bec de 40W.

  PowerLite are montate 14 LED-uri care preiau energie dintr-o baterie incorporata, iar cu ajutorul unei aplicatii pentru terminale iPhone pot fi controlate pentru a oferi mai multa sau mai putina lumina in functie de nevoi. Mai mult decat atat, accesoriul este capabil sa ofere 6 ore suplimentare de functionare pentru bateria terminalelor noastre, incarcarea facandu-se prin portul Lightning al dispozitivului.

  Aplicatia conceputa de catre dezvoltatori pentru PowerLite ne ofera o multitudine de optiuni pentru inregistrarea de poze grozave, functionalitatea fiind net superioara celei oferite de aplicatia Camera. Separat de acestea, PowerLite are disponibil inclusiv un buton pentru inregistrarea de selfie-uri, asa ca puteti inregistra rapid o astfel de imagine fara a fi nevoiti sa atingeti ecranul pentru a controla aplicatia dedicata.

  PowerLite asteapta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului KickStarter si daca va obtine banii necesar, va fi comercializat la pretul de 30$, unul suficient de mic pentru a convinge multi utilizatori sa faca o achizitie.

Disqus Comments Loading...