X

Cat de des ramai fara spatiu de stocare in smartphone ?

  Cat de des ramai fara spatiu de stocare in smartphone ? este intrebarea pentru care o companie americana a incercat sa caute un raspuns recent, ea facand un studiu in randul posesorilor de… smartphone-uri. In imaginea de maisus aveti rezultatul studiului lor si se pare ca majoritatea utilizatorilor de telefoane inteligente raman fara spatiu de stocare in dispozitive de doar cateva ori pe an.

  La foarte mica distanta in spate regasim utilizatorii care raman fara spatiu de stocare in smartphone-uri cel putin o data pe luna, ei fiind urmati de cei care raman fara spatiu saptamanal. Pe ultima pozitie regasim utilizatorii care zilnic trebuie sa mai stearga aplicatii, poze sau filme din propriile smartphone-uri pentru a avea spatiu de stocare suficient pentru a instala alte aplicatii sau a face poze.

  Conform unui studiu separat derulat de catre operatorul de telefonie mobila O2, 91% dintre posesorii de iPhone-uri au modelele cu 16 GB spatiu de stocare, iar din moment ce iOS-urile ocupa mai mult spatiu, este clar de unde apar problemele de mai sus. Practic lipsa de spatiu a fost si una dintre principalele probleme care au impiedicat iOS 8 sa ajunga in mai multe iDevice-uri, iar in 2015 Apple trebuie sa o rezolve.

  Desi iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt disponibile in modele cu 16/64/128 GB spatiu de stocare, foarte multi utilizatori si-ar fi dorit ca Apple sa renunte complet la modelele de 16 GB si sa le transforme in 32 GB. Acest lucru nu s-a intamplat in 2014, insa cu iPhone 6S cred cu tarie ca modelul de baza va avea 32 GB spatiu de stocare la pretul celor de 16 GB.

This post was last modified on ian. 22, 2015, 10:21 PM 22:21

Disqus Comments Loading...