X

WhatSim – cartela care iti permite sa folosesti WhatsApp Messenger oriunde pe glob

  WhatSim este o cartela SIM disponibila de ceva vreme pentru cumparare in momentul de fata, ea permitandu-ne sa folosim aplicatia WhatsApp Messenger oriunde pe glob. Dupa cum puteti vedea deja si din imagine, vorbim despre o cartela SIM care trebuie introdusa in telefoanele noastre, ea oferind conectivitatea GSM doar pentru internet.

  Cartela a fost special gandita pentru a ne permite sa conversam doar in reteaua WhatsApp Messenger, deci practic ea va oferi o conexiune de internet limitata care va permite trimiterea de mesaje prin aplicatie. Creatorii sai nu spun daca posibilitatea de a trimite poze sau clipuri video exista, insa e putin probabil ca acest lucru sa fie disponibil.

WhatSim connects to more than 400 operators in about 150 countries. Anywhere in the world it connects to the provider with the best coverage and signal right where you are. If you change your position, it automatically searches for the best provider. If a better one is available, it connects by itself without you even noticing it.

  WhatSim

este compatibila cu retelele a peste 400 de operatori de telefonie mobila din peste 150 de tari de pe glob, conectarea la retele lor facandu-se automat. Dupa conectare nu veti putea folosi alte servicii decat aplicatia WhatsApp Messenger, deci nu va veti putea conecta la internet din browser si nu veti putea face apeluri telefonice sau mesaje.

  Desi ideea din spatele WhatSim este buna, din pacate utilizarea sa presupune renuntarea la tot ceea ce am spus mai sus, deci va trebui sa aveti doua telefoane la voi cand calatoriti in strainatate. WhatSim functioneaza ca o cartela prepay, pretul sau fiind de 10€, ea necesitand reincarcata pentru a oferi functionalitatea.

This post was last modified on ian. 22, 2015, 9:31 AM 09:31

Disqus Comments Loading...