X

Samsung Galaxy S6 – conector proprietar pentru accesorii modulare ce adauga ecrane, lentile si nu numai

  Samsung Galaxy S6 a fost confirmat pentru lansare, iar acum aflam cateva detalii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa ofere viitorul varf de gama al celor de la Samsung. Conform unor informatii aparute astazi, pentru Samsung Galaxy S6, compania coreeana ar fi implementat un conector proprietar(precum cel Lightning al Apple), el permitand conectarea de accesorii. Mai exact, vorbim despre carcase speciale care ar putea fi montate peste cea normala a Samsung Galaxy S6, ele urmand a oferi o multitudine de functii pe care smartphone-ul nu le are.

Samsung Galaxy S6 – accesorii modulare pentru functionalitate suplimentara

  Avand la baza ideea smartphone-urilor modulare, aceste carcase ale Samsung Galaxy S6 ar putea oferi posibilitatea de a adauga: un al doilea ecran, lentile suplimentare pentru camera, senzori biometrici conectat la aplicatia S Health, o baterie externa

, etc. Cei de la Samsung au conceput cateva carcase pentru a le oferi producatorilor de accesorii exemple cu privire la ceea ce le pot oferi utilizatorilor in viitor, astfel ca ne putem astepta la mult mai multe, daca ideea celor de la Samsung va avea succes in randul lumii.

  Desi s-a spus ca Samsung Galaxy S6 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, acest lucru complicand implementarea de carcase accesorii suplimentare, orice este posibil cand vine vorba de Samsung. Ca sa fiu sincer, daca Samsung Galaxy S6 va avea acest tip de accesorii modulare, atunci va fi un smartphone extrem de interesant si Samsung ar putea avea un avantaj serios in fata Apple.

Disqus Comments Loading...