X

Iata noua aplicatie Photos pentru OS X Yosemite (Video)

  In aceasta seara compania Apple a lansat OS X Yosemite 10.10.3 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, iar impreuna cu acest build ne pune la dispozitie si noua aplicatie Photos pe care o aveti prezentata in clipul video de mai sus. Aplicatia are rolul de a inlocui vechea iPhoto si de a oferi utilizatorilor optiunea de a prelua poze direct din iCloud Photo Library beta direct in Mac-uri pentru editare, salvare, sau orice altceva. Pentru a marca lansarea aplicatiei, compania Apple a actualizat pagina dedicata ei in website-ul sau, listand acum chiar la inceputul paginii faptul ca ea va fi disponibila in primavara acestui an pentru utilizatori.

  Conform informatiilor furnizate de catre compania Apple

, noua aplicatie Photos va permite vizualizarea pozelor in categorii precum: Momente, Colectii si Ani, astfel ca veti putea gasi usor orice. Aplicatia permite deasemenea vizualizarea pozelor partajate, a albumelor sau a proiectelor, clipurile video fiind preluate din iCloud Photo Library impreuna cu pozele, dar in format original si la rezolutie intreaga. Pentru poze exista si o multitudine de optiuni pentru editarea pozelor exact precum in aplicatia iPhoto, intreaga aplicatie fiind extrem de complexa, dupa cum puteti vedea si in clip.

  Aplicatia Photos va permite migrarea tuturor datelor din iPhoto de indata ce OS X Yosemite 10.10.3 va fi disponibil oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar pana atunci vom avea putin de asteptat.

This post was last modified on feb. 5, 2015, 8:46 PM 20:46

Disqus Comments Loading...