X

3TCH – o noua tema care schimba interfata iOS 8

  3TCH este o tema disponibila din cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o schimbare serioasa pentru interfata ecranului principal de aplicatii al iOS 8. In imaginea de mai sus aveti prezentata schimbarea pe care o aduce tema 3TCH pentru noi si observati ca vorbim despre o schimbare serioasa pentru modul in care arata sistemul de operare. Mai exact, tema 3TCH are iconite patrate pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, acestea fiind concepute intr-un stil complet diferit de cel pe care Apple l-a gandit si il foloseste pentru iOS-ul sau in momentul de fata.

3TCH for iOS8 is a colorful yet sophisticated theme. Too often themes are too colorful or too dull. 3TCH hopes to bridge the gap between these two characteristics. 3TCH includes an iconomatic, wallpapers, and over 160 icons. 

  Conform dezvoltatorului temei, 3TCH contine nu mai putin de 160 de iconite, wallpaper-uri si multe alte schimbari carene ofera o experienta complet diferita de utilizare a sistemului de operare. 3TCH este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

Disqus Comments Loading...