X

O femeie face baie cu un iPhone, este electrocutata si moare

  Evgenia Sviridenko este o femeie de 23 de ani din Rusia care a din pacate s-a gandit ca a folosi o retea de socializare in timp ce face baie este o idee buna pentru a-si ocupa timpul. Ea tinea un terminal iPhone 4 la incarcat in priza in timp ce se afla in cada si verifica o retea de socializare din Rusia, insa scapand terminalul in apa a fost electrocutata fatal. Femeia a fost gasita in cada de colega sa de apartament, aceasta intrand in incapadere ingrijorata de lunga absenta a colegei sale.

I noticed that she had been gone a while, and when I couldn’t raise her I opened the door and saw her floating on the water looking pale. I saw her phone which was on charge at the bottom of the bath. Her body was still shaking from the shock.

  Politia nu a specificat daca terminalul era incarcat folosind un incarcator original, care ar fi putut preveni electrocutarea, sau unul contrafacut, insa cazul se afla in continuare in investigare. Terminalul iPhone 4 plutea pe apa si inca era functional in momentul in care tanara a fost gasita, insa accidentul trebuie sa fie un serios semnal de alarma pentru toata lumea. Daca dispozitivul nu era conectat la priza, femeia nu putea pati absolut nimic, insa conexiunea cu sursa de curent i-a fost fatala, astfel ca trebuie sa aveti extrem de mare grija si sa NU folositi gadget-uri conectate la priza cand faceti baie.

This post was last modified on feb. 13, 2015, 1:28 PM 13:28

Disqus Comments Loading...