X

PanGuNow 8.1.3 Jailbreak pentru iPhone si iPad

  iOS 8.1.3 a fost lansat la sfarsitul lunii trecute de catre compania Apple si desigur ca a blocat solutia de jailbreak TaiG care putea fi utilizata pentru terminalele ce ruleaza orice versiunea a iOS 8 lansata in trecut. De atunci si pana acum chinezii care au dezvoltat solutii de jailbreak nu au oferit detalii cu privire la posibila actualizare a solutiilor anterioare sau a lansarii unor versiuni noi in viitor. Profitand de dorinta multora de a face jailbreak iOS 8.1.3, unii au publicat pe YouTube un clip video pentru PanGuNow 8.1.3 Jailbreak care este in realitate doar o teapa si nimic mai mult.

  Tot ceea ce se prezinta oriunde pe internet in legatura cu PanGuNow 8.1.3 Jailbreak este nimic mai mult decat o teapa, deoarece nu exista vreo solutie de jailbreak iOS 8.1.3 in momentul de fata pentru utilizare. Avand in vedere ca nimeni nu a anuntat posibila dezvoltare a unei solutii de iOS 8.1.3 jailbreak, exista sanse mici sa vedem vreuna prea curand, mai ales ca Apple pregateste lansarea iOS 8.2

in perioada urmatore. Desi hackerilor chinezi nu le-a prea pasat de ceea ce face Apple, in acest caz cred ca vor astepta ca iOS 8.2 sa devina disponibil pentru a ne oferi o noua solutie de jailbreak pentru terminale.

  Fara a lungi prea mult discuta, va reamintesc faptul ca PanGuNow 8.1.3 Jailbreak este o teapa si nu trebuie sa descarcati niciun program care este prezentat ca fiind capabil sa faca jailbreak pentru iOS 8.1.3. Nu este exclus ca un asemenea program sa apara in perioada urmatoare in mod inopinat, insa in momentul de fata nu exista vreunul si orice website care prezinta un asemenea program ca fiind valid trebuie evitat. In general programele de acest gen contin malware care va fura date din calculatoare si eventual preiau controlul total asupra lor, asa ca trebuie sa aveti extremd e mare grija ce programe deschideti in calculatoare.

Disqus Comments Loading...