X

VLC 3.0 va aduce suport pentru streaming multimedia de pe iPhone

  VLC este unul dintre cele mai populare playere multimedia de pe glob, el fiind disponibil pe o multitudine de platforme mobile si desktop, iar incepand de zilele trecute el este din nou disponibil in App Store. Desi aplicatia nu poate fi descarcata chiar din orice App Store de pe glob deocamdata, nici din Romania, unele magazine o au si toti cei care au descarcat-o vor avea parte de o actualizare interesanta curand. Conform celor care au dezvoltat aplicatia, versiunea 3.0 a VLC pentru iOS urmeaza sa ne aduca suport pentru Google Chromecast, dispozitivul care poate fi atasat televizoarelor si permite efectuarea de streaming multimedia.

  Suportul VLC pentru Google Chromecast ne ofera posibilitatea de a vizualiza filmele din iPhone, iPad si Mac-uri pe televizoare fara efort, transmiterea facandu-se folosind o conexiune Wi-Fi. Oficial cei de la VLC nu au anuntat schimbarea, insa ea se regaseste

in changelog-ul pentru versiunile 2.2 – 3.0 ale aplicatiilor dezvoltate de catre compania VideoLAN. Avand in vedere ca aplicatia VLC nu este disponibila in toate App Store-urile de pe glob, nimeni nu stie cand va fi lansat acest update pentru noi, insa de indata ce el va fi disponibil va voi anunta printr-un nou articol.

  Daca sunteti interesati de VLC, ei bine unii utilizatori au gasit in aplicatia App Store o notificare pentru a actualiza vechea versiune a aplicatiei instalata deja in propriile terminale, in timp ce alti utilizatori au reusit sa descarce noua versiune a aplicatiei prin sectiunea Purchased a App Store.

Disqus Comments Loading...