X

Apple Watch – 100.000 aplicatii pregatite pentru lansare ?

  Apple Watch va fi lansat in luna aprilie de catre compania Apple si cei din Cupertino incearca sa-si convinga dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS sa creeze aplicatii pentru viitorul smartwatch. Conform unui analist, compania Apple ar putea avea peste 100.000 de aplicatii intr-un App Store dedicat Apple Watch, ele urmand a fi disponibile chiar din momentul lansarii. Afirmatia este destul de exagerata avand in vedere ca vorbim despre un numar de aplicatii enorm care nu va fi disponibil decat, cel mai devreme, intr-un an din momentul aparitiei produsului pe piata.

We are expecting 100,000 Apple Watch Apps on AppStore. Currently, on an average there are 65 Apps per iPhone. We are estimating that an average Apple Watch will have 100 Apps per Apple Watch. There will be no single killer app for Apple Watch – each user will have their own set of Killer Apps … one way to think is that the consumer is getting 100 different devices in one Apple Watch.

  Trip Chowdhry este numele analistului care are sperante atat de mare in legatura cu aplicatiile pentru Apple Watch

, el afirmand in trecut ca Apple este “pierduta” daca nu lanseaza Apple Watch pana in luna mai. Avand in vedere confirmarea lansarii Apple Watch in luna aprilie, analistul sustine acum ca Apple va vinde nu mai putin de 42 de milioane de produse pana in luna decembrie, asta desi Apple a comandat doar 5 – 6 milioane de unitati pentru lansare. Problema principala cu acest gen de informatii este ca ele creeaza o falsa speranta cu privire la succesul unuia sau a mai multor produse, astfel ca investitorii au impresia gresita ca un produs se va vinde mai bine decat exista cerere pentru el.

Disqus Comments Loading...