X

Compara modelele Apple Watch in marime naturala direct pe iPhone

  Apple Watch este disponibil in versiuni de 38mm si 42mm, iar multi utilizatori nu stiu inca daca sa o aleaga pe prima sau pe cea de-a doua, diferenta de pret dintre ele fiind de pana la cateva mii de dolari. Pentru a ne ajuta sa alegem mai eficient unul dintre cele doua modele, compania Apple listeaza in aplicatia Apple Store imagini cu Apple Watch in marime naturala. Indiferent ce model al iPhone aveti, veti putea vedea pe ecranul iPhone-urilor voastre cat de mare va fi fiecare model al Apple Watch si asa va puteti decide care se potriveste mai bine pe incheietura.

  Avand in vedere ca niciunul dintre cele doua ecrane nu este mai amre decat cele implementate in majoritatea altor smartphone-uri cu ecrane aproximativ patrate, este bine sa testati dimensiunile inainte de a lua o decizie de achizitie. Cele doua imagini ale Apple Watch sunt disponibile in aplicatia Apple Store la o vizualizare a produsului, dar va trebui sa folositi meniul de informatii pentru el daca doriti sa le vedeti. Ideea celor de la Apple este laudabila si ii va ajuta pe foarte multi oameni sa nu cheltuiasca bani fara rost pentru un asemenea produs, iar eu va recomand sa profitati de ea.

  Aplicatia Apple Store nu este disponibila in App Store Romania, astfel ca va trebui sa o descarcati dintr-un alt magazin de aplicatii ce apartine de o tara care are Apple Store online sau fizic.

This post was last modified on mart. 11, 2015, 9:09 AM 09:09

Disqus Comments Loading...