X

WhatsApp Messenger – apelurile VoIP devin active in lumea intreaga

  WhatsApp Messenger va putea efectua apeluri VoIP, asta ne-a promis CEO-ul companiei WhatsApp, iar incepand de astazi promisiunea se indeplineste, sistemul de invitatii pentru noul serviciu fiind activat public. Deocamdata doar utilizatorii platformelor Android si Blackberry au posibilitatea de a activa sistemul de apeluri VoIP pentru WhatsApp Messenger, insa el va fi extins la alte platforme in curand. Saptamana trecuta v-am aratat cum functioneaza apelurile VoIP ale WhatsApp Messenger pe iPhone, insa deocamdata WhatsApp nu ne ofera posibilitatea de a il activa pe terminalele noastre, chiar daca primi o invitatie de la o persoana de pe alta platforma.

  Impreuna cu acest sistem a aparut si o noua metoda de spam, mesajul Hey, I’m inviting you to try WhatsApp Free Voice Calling feature, click here to activate now.

fiind trimis unui numar mare de utilizatori pe retelele de socializare. Desigur ca nu este indicat sa intrati in contact cu asemenea conturi deoarece ele va pot oferi link-uri catre website-uri cu malware, asa ca este bine sa va feriti de ele indiferent cine va ofera mesajul. Acestea fiind spuse, WhatsApp testeaza public noua functie de apeluri VoIP pentru WhatsApp Messenger, iar asta inseamna ca in curand o vom avea disponibila pentru iPhone.

Disqus Comments Loading...