X

Apple Watch este extrem de greu de fabricat, peste 70% dintre unitatile produse au defecte

  Apple Watch se afla de ceva vreme in productie la partenerii Apple, Quanta si Foxconn, iar primele informatii privind evolutia procesului sugereaza faptul ca dispozitivul genereaza numeroase probleme pentru cele doua companii. In aceasta idee, cei de la Quanta au incheiat un parteneriat cu Foxconn pentru a imprumuta 3000 de angajati care vor avea rolul de a creste capacitatea de productie a primilor. Masura vine in urma problemelor generate de productia Apple Watch, mai putin de 30% dintre unitatile fabricate acolo fiind lipsite de defecte, aceasta fiind o problema

majora pentru o companie care are de respectat un termen strict pentru livrarea primelor unitati ale ceasurilor Apple.

According to an earlier report, due to the negotiation between Apple, Quanta Computer, and Foxconn, Quanta cooperated with Foxconn in borrowing 3,000 workers for manufacturing Apple Watch, but Foxconn and Quanta withhold comment on it. It’s widely circulated that currently the defect-free rate of Quanta is below 30 percent.

  Orice produs nou are probleme cu numarul initial de unitati produse fara defecte, insa ceea ce se intampla la Quanta demonstreaza cat de complicat este de produs Apple Watch-ul companiei Apple. In general rata de produse cu defecte este mai mica de o treime in majoritatea cazurilor, insa la Quanta lucrurile stau inversa, rata de produse fara defecte fiind mai mica de o treime din productia totala. Avand in vedere aceste probleme ale companiei asiatice, ramane de vazut cate unitati ale ceasului va avea Apple disponibile pentru lansare Apple Watch din 24 aprilie.

  Initial s-a spus ca doar Quanta va fabrica Apple Watch-uri pentru compania Apple, insa iata ca in final este din nou nevoie de Foxconn pentru a “salva situatia”.

This post was last modified on mart. 12, 2015, 4:58 PM 16:58

Disqus Comments Loading...