X

Google aproba manual aplicatiile in Play Store, o face mai rapid decat Apple

  Google Play urmeaza sa depaseasca App Store in ceea ce priveste incasarile generate pentru dezvoltatori, asta dupa ce a depasit deja magazinul companiei Apple in ceea ce priveste descarcarile lunare si numarul de aplicatii disponibile. Pentru a le asigura utilizatorilor de terminale Android o experienta si mai buna in folosirea aplicatiilor disponibile pentru ei, Google a anuntat implementarea unui nou program de verificare a aplicatiilor, acestea urmand a fi aprobate manual de catre angajatii sai.

  Desi vorbim despre o munca extrem de grea cu, probabil, sute sau mii de aplicatii aprobate zilnic, cei de la Google promit ca aplicatiile vor fi disponibile in magazin in cateva ore de la trimitere, la fel precum in trecut. In contrast cu ceea ce ofera si promite Google, publicarea unei aplicatii sau a unei actualizari in App Store dureaza chiar si pana la doua saptamani de zile in anumite cazuri, iar Apple nu pare dispusa sa-si imbunatateasca timpii de aprobare in viitorul imediat.

Several months ago, we began reviewing apps before they are published on Google Play to better protect the community and improve the app catalog. This new process involves a team of experts who are responsible for identifying violations of our developer policies earlier in the app lifecycle.

  Desi Apple mentine aplicatiile foarte mult timp in asteptare, asta nu inseamna ca ele sunt atent verificate, deoarece exista multiple aplicatii care fie nu ofera functionalitatea promisa, fie ofera o alta care in mod normal ar fi interzisa de Apple. Din pacate cei de la Google fac pasi seriosi spre a-si imbunatati magazinul de aplicatii pentru dezvoltatori in timp ce Apple stagneaza.

This post was last modified on mart. 17, 2015, 8:38 PM 20:38

Disqus Comments Loading...