X

Iata cum vom putea aranja aplicatiile Apple Watch din iPhone (Video)

  Un hacker a reusit saptamana trecuta sa modifice iOS 8.2 pentru a accesa toate functiile aplicatiei Watch care va permite controlarea Apple Watch dupa interconectarea cu un iPhone, iar dupa prezentarea tuturor meniurilor si functiilor, acum vedem un clip video(vizibil aici

) in care este demonstrat sistemul de aranjare al aplicatiilor in ceas. Practic prin intermediul unui meniu disponibil in aplicatia Watch vom putea accesa o interfata care ne va permite sa utilizam gesturi pentru a arajna iconitele aplicatiilor pe ecran, totul foarte simplu si usor.

  Practic intregul sistem este similar celui oferit pentru aranjarea iconitelor in iOS-ul iDevice-urilor noastre, deci veti avea parte de o experienta similara, sincronizarea noului layout cu Apple Watch facandu-se doar in momentul in care noi am terminat de efectuat modificarile. Apple a spus ca Apple Watch va putea fi controlat in cea mai mare parte cu ajutorul unui iPhone pentru a-i economisi energia si a nu-i folosi resursele la putere maxima, astfel ca tot ceea ce vedem acum este doar o mica parte din ceea ce putem face folosind aplicatia Watch.

  Lansarea Apple Watch va avea loc pe data de 24 aprilie in 9 tari de pe glob, iar incepand din 10 aprilie vom putea efectua precomenzi pentru dispozitive in magazinele Apple.

This post was last modified on mart. 19, 2015, 8:56 AM 08:56

Disqus Comments Loading...