X

TinyUmbrella 8.2.0.48 salveaza SHSH pentru iOS 8.1.2 pe iPhone 6 si nu numai

  TinyUmbrella 8.2.0.48 a fost lansata aseara de catre creatorul programului, v-am spus ca actualizarea este pregatita pentru a ne aduce o functionalitate extrem de importanta si iata ca acum ea este disponibila pentru noi incepand de astazi. Mai exact, incepand cu aceasta versiune a TinyUmbrella putem salva SHSH-uri pentru iOS-urile instalate in noi tipuri de iDevice-uri, mai exact cele care au chip A7 si A8 si pe care le vedeti listate in imaginea de mai jos.

  Mai exact, daca aveti iOS 8.1.2 instalat in iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini 2 sau iPad Mini 3, acum puteti salva SHSH-uri pentru el desi compania Apple nu mai semneaza SHSH-uri, acelasi lucru fiind valabil si pentru iOS 8.1.3, Apple oprind semnarea de SHSH-uri pentru el inca de luni. Din pacate pentru a face aceasta procedura este necesara efectuarea unui jailbreak iOS 8.1.2 folosind programul TaiG, TinyUmbrella avand nevoie de acces la fisierele de sistem, dar si de pachetul AFC2 pe care il puteti instala din Cydia

unde il gasiti cu denumirea AFC2ADD.

  1. You must be jailbroken
  2. You must have AFC2 installed (Search Apple File Conduit “2” in Cydia)
  3. You must have an A7 or A8 device. This will not work for anything lower.
    1. A7 Devices include:
      • iPhone 5S
      • iPad Air
      • iPad Mini 2 (retina)
      • iPad Mini 3
    2. A8 Devices include:
      • iPhone 6
      • iPhone 6 plus
      • iPad Air 2

  Dupa jailbreak si instalarea AFC2 puteti urma tutorialul pentru salvarea de SHSH pentru iOS si veti vedea SHSH-urile voastre in programul TinyUmbrella, ele urmand a fi utilizabile in viitor pentru a face restore la respectivele versiuni ale iOS. In cazul in care aveti un alt terminal, atunci o actualizare pentru programul iFaith va face posibila salvarea de SHSH-uri pentru versiunile iOS instalate in terminalele voastre, asta desi in anumite cazuri TinyUmbrella facea deja acest lucru, daca aveati jailbreak.

  TinyUmbrella 8.2.0.48 poate fi descarcata de aici.

This post was last modified on mart. 25, 2015, 8:50 AM 08:50

Disqus Comments Loading...