X

Iata cum poti instala Windows 95/98 si jocuri precum Age of Empires 2 pe iPhone sau iPad (Video)

  iPhone-urile si tabletele iPad nu au fost concepute pentru a rula alte sisteme de operare in afara celui iOS creat de catre compania Apple, insa asta nu i-a oprit pe multi hackeri sa creeze versiuni ale Android compatibile cu ele, iar astazi aflam inclusiv cum putem instala Windows 95 sau Windows 98 pe terminalele noastre care au jailbreak. In clipul video de mai sus aveti prezentat intregul proces prin care trebuie sa treceti pentru a instala sistemul de operare al Microsoft in terminalele noastre, dar si cel necesar pentru a instala si rula jocurile populare Age of Empires 2, Fallout 2 si multe altele.

  Pentru inceput veti avea nevoie de : WinImage, iFunbox, kitul de instalare a Windows 95 si kitul de instalare a Windows 98, ele trebuind descarcare si in baza instructiunilor din clip vor trebui folosite pentru a putea instala cele doua sisteme de operare in iDevice-urile voastre si a juca jocurile aferente. Avand in vedere ca nu mai am vreun iDevice cu jailbreak, nu va pot confirma ca intreaga procedura functioneaza in totalitate asa cum este descrisa in clip, asa ca urmati toti pasii pe propria raspundere si va avertizez ca trebuie sa aveti mar grija cand ii parcurgeti deoarece exista posibilitatea ca o greseala sa impuna reinstalarea iOS-ului.

  Avand in vedere ca jocurile create pentru aceste sisteme de operare nu au fost gandite pentru a functiona pe terminale mobile cu ecrane tactile, probabil intreaga experienta de utilizare a lor nu va fi 100% grozava, dar macar va veti putea lauda ca aveti idevice-uri ce ruleaza un sistem de operare Microsoft.

Disqus Comments Loading...