X

iOS 8.3 si autonomia bateriei

  iOS 8.3 a fost lansat cu doar cateva zile in urma de catre compania Apple pentru iphone, iPad si iPod Touch, el aducand o multitudine de schimbari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior. Tot intr-un articol dedicat v-am vorbit si despre problemele iOS 8.3, acestea fiind destul de multe, in special cu sistemul Touch ID, insa printre toate acestea exista si o parte buna deoarece autonomia bateriei nu este afectata de instalarea acestei actualizari pentru terminalele noastre.

iOS 8.3 si autonomia bateriei

  Dupa cum v-am spus in repetate randuri de-a lungul testarii versiunilor beta ale iOS 8.3, autonomia bateriei iPhone, iPad si iPod Touch-urilor a fost serios imbunatatita de catre compania Apple si acest lucru a fost resimtit de catre o multitudine dintre persoanele care au facut upgrade. Desi v-am spus ca dezactivarea 3G va poate aduce pana la 2 ore de utilizare suplimentare pentru terminalele voastre, imbunatatirea autonomiei bateriei in iOS 8.3 este resimtita chiar si fara a folosi aceasta functie legata de conectivitatea GSM.

  Avand in vedere ca iOS 8.2 a generat o multitudine de probleme in ceea ce priveste autonomia bateriei, era normal ca in iOS 8.3 ele sa fie rezolvate fara ca utilizatorii sa intreprinda vreo actiune separata de actualizarea sistemului de operare, asa ca sunt curios ce experienta ati avut voi dina cest punct de vedere.

This post was last modified on apr. 14, 2015, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...