X

SIMore permite folosirea a trei cartele simultan in iPhone 6 (Video)

  iPhone 6 a fost lansat anul trecut de catre compania Apple si desi multi utilizatori au cerut lansarea unui model dual SIM, compania americana va evita sa lanseze un asemenea produs, astfel ca pe piata au aparut diverse accesorii care ofera aceasta functionalitate. V-am vorbit deja despre adaptoare dual SIM pentru iPhone 6, insa astazi vorbim despre un nou adaptor triple SIM pentru iPhone 6, el fiind numit SIMore, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat in detaliu impreuna cu modul in care functioneaza pe terminale iPhone.

  SIMore este produs decatre compania elvetiana Stancom si conform producatorului el permite inclusiv conectarea la retelele 4G LTE de mare viteza, astfel ca veti putea beneficia de ofertele unor multipli operatori de telefonie mobila simultan pe iPhone 6

. Avand in vedere ca acest tip de adaptoare presupun utilizarea unui cablu lung conectat la un chip atasat terminalelor iPhone 6, SIMore vine impreuna cu o carcasa speciala care permite ascunderea adaptorului, astfel ca nimeni nu va sti daca voi il utilizati sau nu, functionalitatea sa nefiind afectata.

  Cu preturi situate intre 35 de euro si 120 de euro pentru diversele tipuri de kit-uri SIMore, cei interesati vor putea cheltui atat cat au nevoie pentru a-si cumpara accesoriul potrivit, iar pe website-ul producatorului aveti toate detaliile disponibile.

This post was last modified on apr. 13, 2015, 10:27 AM 10:27

Disqus Comments Loading...