X

LG ataca iPhone 6 Plus prin promovarea LG G4

LG G4 a fost prezentat zilele trecute de catre compania LG si vorbim despre un smartphone destul de interesant cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, compania coreeana folosindu-se de acest lucru pentru a ataca iPhone 6 Plus. In imaginea de mai sus aveti prezentata comparatia facuta de catre LG pentru noul sau LG G4, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ecranele si rezolutia fiind luate in “vizor” de catre cei din Coreea de Sud.

Cei de la LG sustin ca terminalul LG G4 are, pixel pe pixel, o rezolutie mai buna decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, iar acest lucru este perfect adevarat, primele benchmark-uri aratand slabiciunile terminalului in toate privintele. LG G4 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2880 x 1440 pixeli, in timp ce iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, iPhone 6 avand un ecran de 4.7 inch cu rezolutie de 750 x 1334 pixeli.

Seek out resolution. Quad HD Resolution. Pixel for pixel, the display on the new G4 has a higher resolution than the iPhone®6 Plus2. With more than 3.5 million pixels at your disposal, you can see everything in amazing detail.

Adevarul este ca da, LG G4 are o rezolutie mult mai buna decat cea a terminalelor iPhone lansate de catre compania Apple, insa rezolutia este mult mai mare si decat a majoritatii laptop-urilor vandute pe piata. Rezolutia LG G4, ca si a altor smartphone-uri din aceeasi categorie, este atat de mare incat hardware-ul intern nu este 100% capabil pentru a o sustine, iar de aici apar problemele de performante.

Ca sa fiu sincer, rezolutiile Quad HD in smartphone-uri cu ecrane de 5.5 inch nu-si au rostul acum sau in viitor, insa fanaticii specificatiilor iubesc acest tip de produse, iar fabricantii iubesc sa-i pacaleasca in fiecare an. Din pacate dragostea unora pentru lucruri inutile ne aduce anual smartphone-uri cu specificatii prea pompoase pentru ceea ce avem nevoie, astfel ca obiectivul economisirii energiei devine usor, usor, un mit.

This post was last modified on mai 1, 2015, 9:07 AM 09:07

Disqus Comments Loading...