X

Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Aplicatia gratuita a saptamanii este anuntata in fiecare zi de vineri de catre compania Apple, astfel ca acum vorbim despre un nou titlu care este promovat de catre compania americana pentru noi si care poate fi descarcat gratuit. Mighty Switch Force! Hose It Down! este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarea saptamana, jocul fiind unul destul de complex.

Conform dezvoltatorilor, jocul Mighty Switch Force! Hose It Down! este un puzzle in care voi veti avea rolul de a forma o echipa cu ofiterul Patricia Wagon, scopul vostru fiind de a salva orasul Tangent de la distrugere. Pentru ca voi faceti parte din brigada de pompieri a planetei pe care locuiti, rolul vostru este de a stinge fiecare incendiu care va iese in cale si de a evacua persoanele aflate in pericol de moarte.

WayForward’s award-winning Mighty Switch Force series, transformed into a pick-up-and-play puzzler! Team up with Officer Patricia Wagon to save Tangent City from a fiery blaze! As a member of Planet Land’s Fire Brigade, your job is to douse the fire in each building — and to evacuate any Hooligan Sisters who may be trapped inside. It’s a dangerous job, but if anyone can save the city, you and Patty can!

Desi la o prima vedere grafica jocului nu este chiar atat de atractiva, gameplay-ul este gandit pentru a va tine ocupati timp de cateva ore bune in timpul folosirii titlului, astfel ca ar trebui sa aveti parte de o experienta grovaza. In fiecare dintre hartile concepute de catre dezvoltatori noi va trebui sa folosind slide-uri pentru a muta fiecare componenta vizibila in ideea de a ajunge mai repede la fiecare incendiu in parte.

Use your finger to slide blocks around the playfield, and tap & hold Officer Wagon to let loose a powerful water spray from her Infinity Dousing Apparatus (err… hose). Douse all of the flames, and the stage is clear! Sounds easy, right? Block types vary from simple slide-puzzle obstacles to full-blown brain-busters like Turnpike Blocks, Mud Blocks, and Cloak Blocks. Each level has been lovingly crafted and is WayForward Certified, guaranteed to challenge, befuddle, and tickle your fancy.

Jocul este conceput sub forma a nu mai putin de 25 de puzzle-uri imprastiate in peste 5 lumi diferite, dezvoltatorii implementand un fundal sonor de exceptie si puzzle-uri diferite sub forma de in-app purchase-uri.

  • 25 puzzles spread across 5 Worlds.
  • Fully illustrated cutscenes
  • Speed Run challenges and Game Center support
  • An incredible soundtrack by Jake “Virt” Kaufman
  • Additional puzzles available as paid DLC

Mighty Switch Force! Hose It Down! este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.

This post was last modified on mai 1, 2015, 10:18 AM 10:18

Disqus Comments Loading...