X

Aplicatia Pizza Hut salveaza viata unei femei

Pizza Hut este unul dintre cele mai mari lanturi de pizzerii de pe planeta, cu filiale si in Romania, iar in SUA are o aplicatie pentru iPhone care permite comandarea produselor de pe propriul terminal mobil. Desi majoritatea clientilor Pizza Hut folosesc aplicatia in exact acest scop, o femeie din Florida a folosit-o pentru a-si salva viata, ea fiind tinuta ostatic impreuna cu ai sai copiii de catre iubitul care era inarmat cu un cutit.

Pentru a le da de inteles celor de la Pizza Hut ca se afla in pericol, femeia a facut o comanda pentru un produs si a notat in comanda mesajul Please Help. Get 911 to me(hostage help), un angajat al pizzeriei care a primit comanda notificand politia. Ajungand la fata locului, politia a gasit femeia nevatamata in incinta casei sale, ea avand un brate unul dintre copiii, iubitul sau fiind gasit intr-o camera adiacenta cu un cutit in mana.

A central Florida woman helped save herself and her children by sending a message in an online pizza order that asked employees to call 911 because she was being held hostage. Employees recognized Treadway as a regular customer and called the sheriff’s office. Highlands County Sheriff’s deputies went to the home, where they were greeted by Treadway, who was carrying a small child. She told them her boyfriend, Ethan Nickerson, 26, was inside the home, armed with a knife. Her other two children were also inside.

Acesta este primul incident de acest gen documentat de catre presa in care o aplicatie pentru a comanda mancare online este folosita intr-un asemenea mod si ajuta la salvarea vietilor unor persoane. Desigur ca aici trebuie avut in vedere si faptul ca angajatii Pizza Hut nu au luat mesajul ca pe o gluma si au anuntat politia care a ajuns la timp pentru a o salva pe femeie si pe a-i sai copii.

Ca sa fiu sincer, nu stiu daca in Romania angajatii unui Pizza Hut ar fi tratat totul ca pe altceva decat o simpla gluma facuta de catre cineva, insa este imbucurator de vazut ca in caz de pericol tehnologia iti poate salva viata.

This post was last modified on mai 6, 2015, 8:20 PM 20:20

Disqus Comments Loading...