X

Apple Watch este cel mai bun smartwatch din lume

Apple Watch a fost lansat de catre compania Apple pe 24 aprilie cu cozi lungi in diverse locatii de pe glob si stocuri inexistente in magazinele sale oficiale, iar daca acest lucru nu v-a convins ca acest smartwatch este bun, atunci poate Consumer Reports o vor face. In clipul video de mai sus aveti prezentate motivele in baza carora ei au declarat Apple Watch din otel inoxidabil drept cel mai bun smartwatch de pe planeta.

Pentru a ajunge la aceasta concluzie cei de la Consumer Reports au comparat Apple Watch din otel inoxidabil cu Samsung Gear S, Pebble Steel, Sony Smartwatch 3, Martian smartwatch, ASUS smartwatch, LG G Watch si Motorola Moto 360

. In baza testelor facute de catre cei de la Consumer Reports, Apple Watch a avut rezultate mult mai bune decat competitorii sai in toate cazurile, astfel ca a si fost declarat cel mai bun.

In the end, our top-rated smartwatch is the stainless-steel Apple Watch. Its performance on the scratch-resistance test and excellent scores for ease of pairing and ease of interaction make it our top choice. Not an iPhone user? Not to worry, several Android-compatible models and one multi-OS-compatible smartwatch got very good overall scores as well.

Acum daca va intrebati despre cel fel de teste a fost vorba, ei bine ceasurile inteligente au fost testate pentru : durabilitate, functiile de sanatate, usurinta de a citi mesajele pe ecrane in conditii de luminozitate puternica si scazuta, impermeabilitate, usurinta de utilizare a meniurilor, iar in final usurinta de a interactiona cu butoanele dedicate si functiile disponibile.

Practic Apple Watch a fost testat in conditii de utilizare normala de catre persoanele care urmeaza sa il cumpere si partea buna este ca el s-a dovedit a fi mult mai rezistent decat si-ar fi imaginat multi in aceste conditii. Desi Apple Watch este si unul dintre cele mai scumpe ceasuri inteligente, in special modelul din otel inoxidabil prezentat ca fiind cel mai bun, foarte multi utilizatori s-au dovedit a fi interesati sa-l cumpere.

Consumer Reports este una dintre cele mai apreciate publicatii americane care testeaza noi produse electronice, ei criticand in dese randuri Apple atunci cand a lansat produse slabe din punct de vedere calitativ.

This post was last modified on mai 6, 2015, 8:29 AM 08:29

Disqus Comments Loading...