X

Primul Apple Watch placat cu aur apare in imagini

Primul Apple Watch placat cu aur apare intr-o serie de imagini aparute in cursul acestei zile pe internet, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cat de bine a fost realizata procedura pe ceasul inteligent al celor din Cupertino. Un american si-a cumparat un Apple Watch din otel inoxidabil pe care l-a placat cu aur contra sumei de 400 de dolari, costul total al produsului impreuna cu procedura de placare cu aur apropiindu-se de valoarea de 1000 de dolari, adica o zecime din cea a unui Apple Watch din aur.

Americanil si-a trimis noul Apple Watch la o companie specializata pe placarea cu aur si l-a primit inapoi dupa doar 3 zile lucratoare, rezultatul final fiind mult mai bun decat s-ar fi asteptat multi utilizatori. Compania foloseste aur de 24 de karate in culoare roz sau galbena, astfel ca puteti oricare dintre culorile oferite de catre compania Apple pentru versiunile normale vandute prin Apple Store.

Dupa cum probabil multi dintre voi isi inchipuiau deja, inclusiv elementul de prindere al curelei Apple Watch de carcasa ceasului este palcat cu aur pentru a oferi un design cat se poate de fluid pentru intregul produs. Compania Apple vinde propriile produse in exact acelasi mod, asa ca de la distanta nimeni nu va sti daca aveti un Apple Watch din aur cumparat de la Apple, sau l-ati placat la o companie care ofera asemenea servicii pentru utilizatori.

Acum cateva saptamani v-am prezentat o metoda prin care puteti transforma un Apple Watch Sport intr-un Apple Watch din aur cu doar 10 dolari, procedura implicand simpla vopsire a carcasei cu o vopsea de culoare aurie. In cazul din acest articol vorbim despre cu totul altceva, insa ideea in sine este aceeasi, deoarece in final utilizatorul va avea un Apple watch care va oferi senzatia ca este din aur, insa in realitate va fi vorba doar despre un ceas normal.

Disqus Comments Loading...