X

iOS 8.4 aduce iBooks Author Textbooks pe iPhone

iOS 8.4 aduce iBooks Author Textbooks pe  terminalele iPhone ale companiei Apple, aceasta functionalitate fiind disponibila pana acum doar pentru tabletele iPad, insa lucrurile se schimba cu aceasta versiune majora a sistemului de operare pentru temrinalele noastre. iBooks Author a fost lansat in 2012 pentru scoli si alte institutii educationale in ideea de a le permite sa creeze carti pentru studentii care folosesc tabletele iPad la scoala.

In baza informatiilor oferite de catre Apple, iBooks Author permite crearea de carti digitale care permit redarea de clipuri video, introducerea de imagini si alt tip de continut multimedia, conectarea la internet fiind deasemenea disponibila. Avand in vedere ca iBooks Author a fost lansat in 2012, se pare ca au fost necesari 3 ani pentru ca sistemul sa ajunga in iPhone, astfel ca iOS 8.4 il ofera acum in mod oficial pentru utilizatori.

Conform celor care au testat iBooks Author Textbooks in iOS 8.4, cartile special create apar in iBookstore pentru anumite persoane, insa nu toti cei care au instalata o versiune beta le pot vedea. In aceasta idee, daca se intamplas a vedeti in iBookstore informatii despre cartile create prin iBook Author, ar fi bine sa le incercati deoarece s-ar putea sa descoperiti lucruri interesante prin ele.

Separat de aceasta schimbare, aici puteti gasi noutatile iOS 8.4 beta 3, majoritatea dintre ele fiind disponibile pentru aplicatia Muzica, restul sistemului de operare ramanand in mare parte neschimbat in urma instalari noii versiuni a iOS.

This post was last modified on mai 11, 2015, 10:27 PM 22:27

Disqus Comments Loading...