X

Michael Fassbender vorbeste despre interpretarea lui Steve Jobs

Michael Fassbender a fost ales acum ceva timp pentru a-l interpreta pe Steve Jobs intr-un film aflat in proces de productie la Universal, iar alegerea sa a ridicat destule sprancene in randul fanilor fostului CEO Apple si nu numai. Incercand sa liniseasca persoanele care l-au iubit pe co-fondatorul companiei americane, Fassbender a declarat intr-un interviu recent ca desi scriitorul scenariului filmului nu a avut incredere in el de la bun inceput, el si-a dat silinta pentru a face cea mai buna interpretare.

Tom Cruise, Leonardo DiCaprio sau Christian Bale au fost contactati pentru a-si asuma rolul lui Steve Jobs, scenaristul Aaron Sorkin fiind de parere ca acesti actori i-ar putea aduce pe marile ecrane povestea completa scrisa pentru film. Avand in vedere ca acei actori au refuzat rolurile, Michael Fassbender a fost propus de catre producatori, insa Sorkin a catalogat atunci propunerea drept una nebuna.

The leaked Sony emails, however, revealed that not everyone has always been on board. In hunting for a star for a highly anticipated Steve Jobs biopic, screenwriter Aaron Sorkin questioned the casting of Fassbender: “I don’t know who Michael Fassbender is and the rest of the world isn’t going care.” Sorkin eventually came around: “He’s a great actor whose time has come.” Fassbender recently finished shooting the film, directed by Danny Boyle. Asked about the incident, he jokes, “What email leaks?” and after a laugh, isn’t inclined to discuss it much further.

In lipsa unor actori care sa interpreteze rolul, Fassbender a fost in final ales, asta in ciuda faptului ca Sorkin a declarat la un moment dat ca nu stie de existenta actorului si nu-i pasa ce parere are el despre alegerile sale. Dupa alegerea lui Fassbender, Sorkin a devenit ceva mai “prietenos”, afirmand ca actorul este grozav, insa e greu de spus ce fel de relatie au avut cei doi pe platourile de filmare ale filmului Steve Jobs.

Danny Boyle a regizat filmul Steve Jobs, filmarile pentru el finalizandu-se deja, astfel ca pana in octombrie scenele vor fi editate pentru ca filmul sa aiba parte de lansarea oficiala din cinematografe. Aici puteti vedea si singurele imagini cu Michael Fassbender in rolul lui Steve Jobs.

Disqus Comments Loading...