X

Un rus a murit incercand sa isi manance tableta

Un rus a murit zilele trecute in St. Petersburg dupa ce a incercat sa isi manance tableta intr-o tentativa de a evita sa fie retinut de catre politia aflata in apartamentul in care acesta locuia.

Politia a fost chemata la apartamentul barbatului dupa ce acesta a inceput sa isi arunce mobila din casa pe geam, barbatul opunand rezistenta la tentativele politistilor de a il aresta, bucati ale tabletei sale fiind macate in semn de protest.

Desi unul dintre politistii aflati la fata locului au incercat sa-l impiedice pe barbat sa manance bucatile de sticla ale ecranului, dar si cele de plastic ale tabletei, acesta din urma a reusit sa inghita cateva fragmente si a decedat inainte ca medicii sa il poat aajuta.

Politistul rus a fost ranit de catre barbatul care inerca cu disperare sa evite arestarea, insa deocamdata nu s-a stabilit clar daca bucatile din tableta pe care el le inghitise i-au cauzat decesul, sau motivul ar fi complet altul.

A 41-year-old unemployed man was found in the apartment, who resisted arrest when apprehended by police, after which he continued to conduct himself inappropriately and began to demonstratively eat the broken glass and plastic of his tablet. he officer at the scene stopped the action, in the course of which he received bodily injury. 

Cei de la Politie au au dezvaluit deocamdata motivul pentru care barbatul somer a inceput sa isi arunce mobila pe fereastra, insa tentativa sa de a scapa de arest prin mancarea unor bucati de plastic sau sticla s-a dovedit a fi complet gresita.

In general a manca bucati de sticla este suficient de daunator pentru corpul uman, insa o combinatie cu bucati de plastic este si mai periculoasa, astfel ca daca veti ajunge vreodata intr-o situatie disperata, nu incercati sa va folositi de o asemenea tehnica pentru a scapa de probleme.

Disqus Comments Loading...