X

Un vicepresedinte Apple vorbeste despre Apple Watch, masina Apple

Jeff Williams este vicepresedintele diviziei de operatiuni din cadrul Apple, iar astazi a fost prezent la o conferinta organizata in SUA si a vorbit despre actualele produse ale companiei Apple si modul in care au evoluat ele de la lansare si pana in prezent.

In atentia noastra sunt Apple Watch-ul care, conform lui Williams, inca genereaza cerere mai mare decat stocurile existente ale companiei Apple, cei din Cupertino incercand sa produca mai multe unitati pentru a-si putea satisface toti clientii interesati de produs.

Williams nu a oferit detalii despre cifrele de vanzari, insa a afirmat ca un numar mare de produse au fost vandute si ca Apple Watch a fost cumparat inclusiv de catre persoane care in mod normal folosesc doar ceasuri normale si nu unele inteligente.

El sustine ca Apple a luat de la bun inceput decizia de a nu oferi detalii privind cifrele de vanzari ale Apple Watch deoarece produsul face parte dintr-o categorie noua si informatiile ar putea fi interpretate gresit de analisti, afectand negativ compania.

The only number I’ll give you is that demand divided by supply is greater than one, and so that’s all I’ve got for you, Walt. It’s a lot. At the very beginning, we decided we weren’t going to release data on the Watch. The decision was, it’s a new category, we’ll see where it goes over time.

Mergand mai departe el a raspuns criticilor legate de aplicatiile pentru Apple Watch, sustinand ca acestea urmeaza sa se imbunatateasca radical pe masura ce dezvoltatorii vor incepe sa foloseasca watchOS 2.0.

Separat de acestea, el a spus ca Apple a fost uimita de vanzarile foarte mari pentru terminalele iPhone 6, laudand realizarea echipei de design care a reusit sa conceapa un smartphone extrem de subtire in comparatie cu modelele lansate in anii trecuti pe piata.

Trecand la critici privind conditiile de lucru din Asia, el spune ca Apple a fost criticata pe nedrept, Tim Cook investigand personal majoritatea problemelor de acolo, iar concluzia Apple a fost ca problemele de acolo, inclusiv sinuciderile, nu ar avea legatura cu conditiile de lucru.

In final Williams a oferit cateva detalii privind masina Apple, el sustinand ca masina este in sinea ei un produs mobil si ca Apple este o companie axata pe produse mobile, insa compania dezvolta in mod constant diverse tehnologii care nu ajung pe piata.

Disqus Comments Loading...