X

Spotify dubleaza perioada de gratuitate a serviciului

Spotify este unul dintre cele mai mari servicii de streaming audio de pe planeta, fiind si principalul competitor al Apple Music, iar pentru a concura mai eficient cu Apple conducerea companiei a luat o decizie interesanta astazi.

Spotify le oferea americanilor posibilitatea de a testa timp de trei luni de zile abonamentul Premium platind doar 1 dolar pe luna, in afara SUA utilizatorii putand testa gratuit acest abonament timp de o luna, perioada de testare fiind astazi dublata la doua luni de zile.

Americanii nu beneficiaza de aceasta schimbare, ci doar o parte dintre cei din afara SUA care folosesc Spotify, acestia putand beneficia de serviciu gratuit timp de 60 de zile, cu 30 de zile mai putin decat ceea ce ofera compania Apple pentru utilizatorii Apple Music.

Mai mult decat atat, Apple Music va putea fi testat gratuit timp de 90 de zile inclusiv in SUA, asa ca Spotify va fi nevoita sa renunte la dolarul perceput in aceasta perioada, altfel risca sa piarda un numar foarte mare de utilizatori catre compania Apple si serviciul sau.

Try Premium free for 60 days. Play any song, anywhere, instantly with Spotify Premium. Listen offline, play on-demand and no ads.

Spotify nu este deocamdata disponibil in Romania si nici nu se stie daca va fi lansat vreodata in tara noastra, insa Apple Music va fi lansat in Romania de catre cei din Cupertino, abonamentul putand avea un pret lunar de doar 4.99 euro.

Disqus Comments Loading...