X

Rezolva problema iconitelor disparute dupa iOS 8.3 jailbreak cu TaiG uicache si UIKit Tools

Rezolva problema iconitelor disparute dupa iOS 8.3 jailbreak cu doua pachete lansate de catre TaiG si saurik, creatorul Cydia, in cursul noptii trecute in Cydia, acest bug afectand un numar foarte mare de persoane de pe glob.

TaiG uicache (Obsolete) si UIKit Tools menite a rezolva problema iconitelor disparute dupa iOS 8.3 jailbreak, ele modificand codul gandit pentru implementarea solutiei de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch pentru a afisa iconitele disparute dupa jailbreak, iar asta fara a mai face un restore.

TaiG uicache a fost marcat ca un pachet esential pentru upgrade, insa el este la baza problemei, asa ca saurik, creatorul Cydia, a creat un pachet numit TaiG uicache (Obsolete) care este gol, el fiind combinat cu UIKit Tools

pentru a rezolva problema iconitelor disparute.

Noul pachet lansat de catre saurik poate fi dezinstalat oricand de catre utilizatori, astfel ca vorbim despre o rezolvare rapida si fara obligativitatea de a fi mentinuta in terminalele noastre dupa momentul instalarii, asa ca puteti “scapa” rapid de ea.

The TaiG UICache package that came with version 2.0.0 of the TaiG jailbreak for iOS 8.1.3-8.3 is no longer required. However, as TaiG marked the package “essential”, there was no good way to get rid of it: you could not uninstall it, and new packages cannot “replace” it; this is an empty package that replaces it with nothing. Once installed, this new package is no longer “essential” and can be uninstalled at any time.

TaiG uicache (Obsolete) este disponibil separat in Cydia, in timp ce UIKit Tools este un pachet esential si veti primi o alerta la deschiderea Cydia pentru a il instala automat in terminalele noastre, asa ca nu va trebui sa il cautati prin aplicatie.

Acestea fiind spuse, a rezolvat aceasta actualizare problema iconitelor disparute dupa iOS 8.3 jailbreak ?

This post was last modified on iun. 28, 2015, 8:39 AM 08:39

Disqus Comments Loading...