X

Apple Music in Romania – tot ce trebuie sa stii!

iOS 8.4 a fost lansat impreuna cu Apple Music in Romania, noul serviciu de streaming audio permitandu-le utilizatorilor din lumea intreaga sa beneficieze de o multitudine de functii ce permit ascultarea de muzica online, sau de transferarea unei librarii muzicale in iCloud.

Apple Music are integrat si binecunoscutul post de radio Beats 1 Radio, insa acesta va fi disponibil incepand cu ora 19:00, compania Apple urmand a transmite in direct emisiunile radio create de catre artisti de renume international.

Ce este Apple Music ?

Apple Music este un serviciu de streaming audio conceput de catre compania Apple care ne permite sa ascultam posturi de radio online prin Beats 1 Radio, sau posturi de radio separate fara a plati, dar sa si descarcam muzica online in terminale pentru ascultare fara o conexiune de internet.

Apple Music are nevoie de o  conexiune de internet ?

Apple Music necesita o conexiune de internet pentru a functiona, asta deoarece accesul la sistem se face prin internet, iar ascultarea posturilor de radio implica utilizarea unei conexiuni de internet, insa veti putea descarca muzica in terminale pentru a o utiliza offline.

Cum activez Apple Music ?

Apple Music este disponibil in iOS 8.4 prin aplicatia Muzica, Music, sau pe PC/Mac prin intermediul aplicatiei Music, activarea sa facandu-se din meniul Radio al aplicatiei Muzica, Music, sau iTunes, si alegerea abonamentului de care doriti sa beneficiati.

Ce este Beats 1 Radio ?

Beats 1 Radio este un post de radio online creat de catre compania Apple, el urmand a transmite emisiuni radio cu diversi artisti internationali, dar si selectii de melodii alese de catre acestia, trei DJ fiind contractati pentru ca postul sa emita non stop in peste 100 de tari de pe glob.

Mai exista iTunes Radio ?

Da, iTunes Radio va exista in continuare in Apple Music, doar ca nu va fi definit asa de catre compania Apple, el fiind accesibil de catre utilizatorii care nu vor dori sa plateasca pentru a beneficia de Apple Music, acestia urmand a avea un set limitat de beneficii.

Pot transfera muzica din iPhone, iPad, iPod, Mac sau PC in Apple Music ?

UPDATE: Conform companiei Apple, iTunes Match nu este disponibil in Romania cu Apple Music.

Da, prin Apple Music, compania Apple aduce sistemul iTunes Match in Romania, astfel ca vom putea transfera toata muzica noastra, inclusiv cea piratata, in iCloud pentru a o asculta oriunde, pana la 25.000 de melodii putand fi transferate in momentul de fata de catre noi.

Cat costa Apple Music ?

Apple Music poate fi incercat gratuit timp de 3 luni de zile cu un Apple ID si un terminal Apple, insa dupa aceasta perioada va trebui sa platiti un abonament lunar care ar urma sa coste 4.99 euro in format individual si 7.99 euro in formatul pentru familie.

Pe ce terminale pot folosi Apple Music ?

Momentan Apple Music poate fi accesat din iPhone, iPad sau iPod Touch prin aplicatia Muzica, Music, din PC/Mac folosind aplicatia iTunes, iar in viitor vor exista aplicatii dedicate pentru Android sau chiar Windows Phone.

This post was last modified on iul. 1, 2015, 9:58 AM 09:58

Disqus Comments Loading...