X

Activare Biblioteca Muzicala iCloud in Romania

Activarea Bibliotecii Muzicale iCloud in Romania este imposibila pentru Apple Music in momentul de fata, iar acest lucru probabil l-ati aflat singuri daca ati incercat sa descarcati muzica offline din Apple Music sau ati incercat sa adaugati diverse melodii la contul vostru din aplicatia Muzica sau iTunes.

V-am prezentat zilele acestea doua metode prin care puteti descarca muzica offline din Apple Music sau prin care puteti activa iCloud Music Library in Romania, insa prima nu afiseaza muzica decat intr-o singura sectiune, in timp ce a doua este complicata si nu pare sa mentina optiunea activa pe terminale.

Astazi am o alta metoda prin care puteti face activare pentru Biblioteca Muzicala iCloud in Romania, iar spre deosebire de metodele de mai sus, vorbim despre o activare oficiala si permananeta atat timp cat nu faceti actualizare/restore pe terminalele voastre, in acel punct procedura trebuind repetata.

Activare Biblioteca Muzicala iCloud in Romania

Puteti face activare pentru Biblioteca Muzicala iCloud in Romania cu ajutorul unei conexiuni VPN intr-o tara in care acest serviciu este oferit oficial de catre Apple, iar teoretic orice fel de conexiune VPN ponate activa iCloud Music Library pe conturile voastre, chiar daca va aflati in Romania.

Din ceea ce am observat eu, compania Apple nu permite activarea pentru Biblioteca Muzicala iCloud, iCloud Music Library, pe IP-urile din Romania, insa atat timp cat activarea se face cu un IP al unei tari din strainatate, totul pare sa functioneze fara probleme si nu se face dezactivare cand reveniti la IP-ul romanesc.

Pentru a face activarea pentru Biblioteca Muzicala iCloud, iCloud Music Library in Romania urmati pasii de mai jos : 

  1. Instalati din App Store aplicatia Onavo Protect. Teoretic orice aplicatie VPN ar trebui sa ofere acelasi rezultat, insa eu am avut succes cu aceasta.
  2. Deschideti aplicatia si instalati profilul pe care ea vi-l afiseaza, el redirectionand traficul vostru de date prin VPN-ul Onavo Protect.
  3. Dupa instalare veti vedea in status bar o iconita VPN, precum in imaginea de mai sus, ea indicand faptul ca traficul vostru este directionat printr-un VPN din strainatate.
  4. Acum accesati acest website si verificati ca adresa voastra IP nu este pentru Romania.
  5. Acum accesati Settings > Music, Configurari > Muzica, dezactivati functia Genius si activati iCloud Music Library, Biblioteca Muzicala iCloud.
  6. Cu optiunea activa faceti o resetare a terminalului vostru apasand simultan butoanele Home + Lock pana cand logo-ul Apple apare pe ecran.
  7. Dupa repornire ar trebui sa aveti iCloud Music Library, Biblioteca Muzicala iCloud activata si functionala in aplicatia Music, Muzica.

Dupa aceasta activare pot folosi optiunea in aplicatia Music, Muzica, fara restrictii, iar repornirea terminalului nu are efect. Desigur ca in acest punct va recomand sa dezinstalati profilul VPN din Settings > General > VPN, Configurari > General > VPN, deoarece el ingreuneaza accesul la internet.

Teoretic o metoda similara cu VPN pentru PC ar putea permite activarea iCloud Music Library si pe PC-urile cu iTunes. Acestea fiind spuse, astept comentariile voastre.

This post was last modified on iul. 6, 2015, 10:20 AM 10:20

Disqus Comments Loading...