X

Lansarea Apple Pay in Europa confirmata si de banci

Lansarea Apple Pay in Europa a fost anuntata de catre compania Apple inca de la inceputul lunii iunie, iar astazi avem si primele confirmari pentru implementarea noului sistem de plata in Marea Britanie, dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata.

Acolo vedeti o masina trecand prin drive in-ul celor de la McDonalds, binecunoscutul lant de magazine fast food fiind una dintre primele locatii in care Apple Pay este oferit pentru clienti, exact precum s-a intamplat deja in SUA in toamna anului trecut.

Separat de stickerele aplicate la McDonalds si alti retaileri din SUA, se pare ca inclusiv banca HSBC a confirmat faptul ca marti, 14 iulie, sistemul urmeaza sa devina activ pentru britanici, acestia putandu-si adauga cartile de credit in Apple Pay pentru utilizare.

Lansarea Apple Pay din Marea Britanie aduce in premiera sistemul in Europa si nici macar nu va fi nevoie de o actualizare de iOS pentru a permite utilizarea acestui sistem, astfel ca britanicii vor putea sa isi adauge cartile de credit direct in aplicatia Configurari si vor putea face plati imediat.

Desi Apple extinde Apple Pay in Marea Britanie incepand din 14 iulie, nimeni nu stie cand vom vedea sistemul disponibil si in Franta, Germania, Italia sau Spania, astfel ca va trebui sa asteptam sa vedem cat va dura panca cand noi tari vor avea Apple Pay.

Acestea fiind spuse, nu se stie nici posibilul moment in care compania Apple ar putea lansa Apple Pay in Romania, asa ca nu trebuie sa va faceti foarte mari sperante ca veti putea folosi sistemul pentru plati in tara noastra.

This post was last modified on iul. 13, 2015, 8:55 AM 08:55

Disqus Comments Loading...