X

Angry Birds 2 va fi lansat pe 30 iulie pe iPhone si iPad

Angry Birds 2 va fi lansat pe 30 iulie pe iPhone si iPad de catre compania Rovio, continuarea pentru, probabil, cel mai popular joc pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri fiind asteptata de catre zeci de milioane de fani de pe planeta.

Angry Birds 2 va fi lansat pe multiple platforme in data de 30 iulie, astfe ca nu doar posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri se vor putea bucura de el atunci, utilizatorii platformelor Android sau Windows Phone urmand a avea deasemenea posibilitatea de a il instala.

Intreaga franciza Angry Birds a inregistrat 3 miliarde de descarcari pana in prezent, deci o buna parte dintre smartphone-urile vandute pana acum au instalat macar unul dintre jocurile din serie, iar Angry Birds 2 are foarte multe de demonstrat anul acesta.

Desi Angry Birds 2 este asteptat de catre foarte multa lume, pana in prezent compania Rovio nu a oferit vreun detaliu in legatura cu viitorul lor joc, insa ne putem astepta la o campanie de marketing agresiva in urmatoarea perioada pentru a creste interesul vis-a-vis de el.

In general cei de la Rovio publica diverse teasere video si imagini cu noile jocuri inaintea lansarii oficiale, asa ca pentru Angry Birds 2 ne putem astepta sa vedem o multitudine de detalii in cele doua saptamani care ne despart de ziua lansarii oficiale in App Store.

With 3 billion game downloads, millions of fans across the globe, multiple mashups and spin-offs, collaborations with A-list celebrities and much more, we’re really proud that Angry Birds is the mother of all mobile game apps. And now we’re proud to announce the mother of all sequels – Angry Birds 2!

Daca Angry Birds 2 va fi cel putin la fel de popular precum prima versiune, atunci ar trebui sa fie descarcat de minim 1 miliard de ori in urmatorii ani de pe toate platformele pe care va fi lansat, asta in functie de ceea ce urmeaza sa ne ofere el.

Angry Birds 2 este lansat intr-o perioada in care mania Angry Birds a pierdut din “putere”, insa exista sanse ca foarte multa lume sa revina la celebrul joc daca aceasta noua versiune va fi suficient de interesanta pentru ea.

This post was last modified on iul. 16, 2015, 4:22 PM 16:22

Disqus Comments Loading...