X

Apple se teme de piratare, limiteaza functiile iPod Nano si Shuffle

Saptamana aceasta v-am spus ca Apple a limitat serios functionalitatea iPod Nano si iPod Shuffle pentru utilizatorii din lumea intreaga, impiedicandu-i pe acestia sa sincronizeze melodiile descarcate din Apple Music cu noule produse disponibile de zilele trecute in magazine.

Nimeni nu stia pana ieri de ce a ales compania Apple sa limiteze functionalitatea produselor intr-un asemenea mod, insa se pare ca la mijloc este frica de piratare, compania Apple dezactivand aceasta functie de sincronizare pentru a impiedica piratarea aplicatiilor.

Desi in cazul altor iDevice-uri cu conexiune WiFi sau celulara aceasta “teama” nu exista, se pare ca pentru iPod Nano si iPod Shuffle compania Apple se teme ca utilizatorii sai vor deveni hoti peste noapte si-si vor pastra muzica descarcata din Apple Music, anuland abonamentele.

Aceasta atitudine a companiei Apple este neobisnuita avand in vedere ca oricine cu orice tip de iDevice, Mac sau PC poate pirata muzica sa, insa la mijloc sunt probabil acordurile incheiate intre compania americana si partenerii Apple Music.

Exista posibilitatea ca iPod Nano si Shuffle sa nu faca parte din acordurile incheiate intre companii, asa ca ele raman in afara sistemului, deci daca veti achizitiona un asemenea produs, nu va asteptati ca el sa poata sincroniza muzica descarcata din Apple Music.

Disqus Comments Loading...